Na úvodní stránku





Kolem sta cen v tombole na Plesu stolních tenistů

Fuček Miloslav

2018-03-09

Pozvánky

Přečteno: 956

Komentářů: 0


Cen do Tomboly přibývá. Včera jsme vyzvedli ceny od STENMARKETINGU, kterých je více, než loni a jsou opravdu luxusní. Paradoxně hráčů stolního tenisu, pro které jsou hlavně určeny, je zatím na ples přihlášeno málo, přibližně čtvrtina z prodaných a rezervovaných vstupenek.


Tombola bude letos oproti loňsku změněna. Ceny, jejichž počet se nyní blíží ke stu, budou rozděleny na hlavní (30 až 50), které se budou losovat v rámci programu plesu na pódiu a na ostatní, které se budou losovat průběžně na baru.

 

Cena losu do tomboly je jako loni 20,-- Kč, přičemž každý účastník obdrží jeden los při prezenci (v rámci ceny vstupenky). Další losy si bude možno dokoupit v průběhu plesu na baru.

 

Ples bude probíhat v pěti hudebních blocích, kdy se budou střídat kapely Byzoni a Splašená kráva. V přestávkách bude program – rozhovory a losování hlavních cen tomboly. Současně zde budeme upozorňovat na ceny vylosované na baru – přečteme čísla losů. Na baru se bude losovat asi ve čtyřech až pěti sériích, výherní losy budou vždy vyvěšeny na nástěnce a ceny se budou vyzvedávat průběžně.

 

Do tomboly věnoval pět cen i nejstarší hráč TTC Praha a současně nejstarší hráč v Praze a patrně i v ČR Lumír Ruzha, kterému je úctyhodných 91 let. Další ceny se ještě scházejí. Očekáváme, že jejich počet překročí sto.

 

Součástí programu bude i výstavka fotografií z 3. ročníku turnajů mládeže okresní a rekreační úrovně Velké ceny CST Ďáblice, fotografií z loňského plesu a fotografií akcí, které v Centru Ďáblice – sokolovně pořádají pro děti Ďáblové Praha.

 

Předprodejní místa budou v provozu až do čtvrtka 15. 3. 2018, kdy o půlnoci skončí možnost koupě vstupenek přes internet a během dne stáhneme vstupenky z KC Vlna a restaurace Na růžku. V pátek bude možno ještě po 18. hodině zakoupit vstupenky na baru Centra Ďáblice – sokolovny a potom až v sobotu přímo na plesu.

 

Rezervaci míst (stolů) prosím provádějte do pondělí 12. 3. 2018, protože v úterý pojedeme pro stoly a potom už budou omezenější možnosti.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024