Na úvodní stránku





Centrum zábavy slaví tři roky provozu

Fuček Miloslav

2012-01-09

Pozvánky

Přečteno: 1489

Komentářů: 0


Čtvrtý ročník turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost CZ Stiga Cup pořádá TTC Praha na oslavu třetího výroční provozu herny stolního tenisu Centrum zábavy.


     Zveme vás na 4. ročník turnaje dvouher stolního tenisu CZ Stiga Cup, který se koná v sobotu 14. 1. 2012 při příležitosti oslav třetího výroční provozu herny stolního tenisu Centrum zábavy, která byla otevřena v pondělí 19. 1. 2009. Propozice turnaje najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=256.

     První ročník CZ Stiga Cupu byl vůbec první turnajem ve stolním tenisu pořádaným v Centru zábavy. Konal se 24. 1. 2009 ve dvou výkonnostnícj kategoriích, za účasti 15 hráčů. Hrál se pouze v jedné kategorii a vyhrál jej Aleš Fiala.

     Druhý ročník tohoto turnaje se konal 23. 1. 2010 za účasti 57 hráčů a hrál se již ve třech výkonnostních kategoriích. Vítězem nejsilnější kategorie se při účasti 32 hráčů stal Aleš Petřík. Prostřední kategorie měla 28 účastníků a vyhrál ji František Korba. V nejslabší kategorii za účasti 16 hráčů vyhrál Petr Chlumský.

     Třetí ročník, který se konal 22. 1. 2011, měl sice méně účastníků – 39, což ale málo není, ale měl zatím největší kvalititu v nejsilnější kategorii. Tu vyhrál za účasti 23 hráčů Vojtěch Košák (3. liga Lokomotiva Vršovice), který ve finále porazil divizního hráče Martina Šulce. O třetí místo se svorně podělili hráči 1. třídy El Niňa Praha Ondřel Lebl a Prokop Sedláček.

    Kategorii Rekreant B – Optimum vyhrál loni za účasti 17 hráčů Štěpán Remunda. Z mejslabší kategori Rekreant C – Standard si při účasti dvanácti hráčů odnesl zlatou medaili hráč Tomáš Bláha.

     I letošní 4. ročník se hraje o medaile a vzhledem k významnosti tohoto turnaje jednáme se sponzory o dalších zajímavých cenách, které pokud vyjdou, budou pro účastníky překvapením.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024