Na úvodní stránku





Pohřeb Lumíra Ruzhy

Fuček Miloslav

2019-02-27

Různé

Přečteno: 979

Komentářů: 0


Dnes jsme se naposledy rozloučili s Lumírem Ruzhou. Poslední rozloučení se konalo ve velké obřadní síni Strašnického krematoria.


V jedenáct hodin začal smuteční obřad, kterého se zúčastnilo několik desítek smutečních hostů. Bylo mezi nima poměrně dost stolních tenistů, ale i hokejisté.

 

 

 

 

 

Smuteční projev přednesl předseda České asociace stolního tenisu Zbyněk Špaček, který se snim zúčastnili několika mistrovství evropy veteránů a mezi jeho nezapomenutelné vzpomínky patří Lumírova radost po té, co vybojoval titul mistra Evropy. Zbyněk Špaček ocenil Lumíra nejenom jako hráče, ale i jako obětavéhofunkcionáře ČMSV.

 

 

 

 

S Lumírem se přišli rozloučit veteráni jak z Michle, Stadionu Žižkov, Zelené Lišky,Sokola Nusle a dalších pražských oddílů, ale i jeho bývalí spoluhráči z Kyjí. Nechyběl ani publicista Vladimír Slobodzian. Z našich hráčů zde byli Jarda, který si na památku vyfotil katafalk a Sáša, který zpomínal, jak hrál s Lumírem několikrát čtyřhru a napsal mu do kondolenční knihy.

 

Lumíra doprovodilo na jeho poslední cestě pěkné slunečné počasí a zůstane na hodně dlouho v našich vzpomínkách. Za náš klub hrál v posledních třech sezónách a to dosti úspěšně.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024