Na úvodní stránku





Pozvánka na 7. ročník Velké ceny Ďáblic mládeže

Fuček Miloslav

2020-08-20

Pozvánky

Přečteno: 521

Komentářů: 0


Zveme vás na Velkou cenu Ďáblic mládeže, která je úvodním turnajem 7. ročníku Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice.


Velká cena Ďáblic se letos koná už 19. září 2020. Hrajeme opět v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Turnaj proněhne v tradičních kategoriích a časech – dopoledne od 9.00 hodin (prezence do 8.30 hodin) katgorie nejmladšího žactva a společně kategorie staršího žactva a dorostu. Odpoledne od 15.00 hodin (prezence do 14.30 hodin) kategorie mladšího žactva.

 

Startovné je 150,-- Kč pro předem přihlášené. Ostatní bez předchozího přihlášení 200,-- Kč, přičemž př velkém počtu účastníků v dané kategorii nemají garantováno přijetí do turnaje. Přihlášky přes internet přes kalendář akcí na www.pinecvpraze.cz/kalendar.php. Povinností přihlašujícího je si zkontrolovat, zda se jméno přihlášeného zobrazilo v seznamu přihlášených. Častou chybou bývá, že vyplníte pouze jméno hráče, ale nezadáte číslo kategorie (nejmladší žactvo = 1, mladší žactvo = 2, starší žactvo = 3, dorost = 4) a přihláška se potom nezaznamená.

 

Novinkou jsou od tohoto ročníku žebříčky na systému ELOST.CZ, díky nimž mohou i noví zájemci o turnaj mít srovnání, jakou mají turnaje úroveň. Není nutno nové hráče hledat na okresních žebříčcích a pokud soutěže nehrají a nebo nemají ELO, tak jim po prvním turnaji vytvoříme tzv. Pesudoelo. Současně nemusíte řešit žebříček při přechodu do vyšší kategorie.

 

Těšíme se na vaši účast. Bude-li účast v kategoriích staršího žactva a dorostu velká, budeme zvažovat o některého z dalších turnajů ostamostatnění těchto kategorií.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024