Na úvodní stránku





Pozvánka na Podzimní turnaj mládeže

Fuček Miloslav

2021-11-07

Pozvánky

Přečteno: 403

Komentářů: 0


Zveme vás na třetí turnaj 8. ročníku Velké ceny CST Praha, kterým je v sobotu 20. 11. 2021 Podzimní turnaj.


V sobotu 20. 11. 2021 se koná v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice Podzimní turnaj. Turnaj se koná za podpory fitmy STENmarketing, která dodala do turnaje hlavní ceny.

 

Dopoledne se otevírá hala pro rozehru v 8.00 a hrají se kategorie U11 a společně U15 a U19. Prezence probíhá od 8.00 do 8.30 hodin. Během ní je potřeba uhradit startovné 150,-- Kč pro předem přihlášené (ostatní 200,-- Kč), odevzdat vyplněné čestné prohlášení o bezinfekčnosti a projít měřením teploty. Povinnost odevzdat bezinfekčnost a projít měřením teploty se týká i doprovou, který s hráči po dobu turnaje zůstává – trenéři, rodiče apod. Pokud hráče pouze přivezete, zaprezentuje a odejdete, nemusíte touto procedurou procházet.

 

Odpolední kategorie U13 má prezenci od 14.00 do 14.30 hodin. V případě skluzu dopoledních kategorií, může dojít k posunu prezence.

 

Formulář čestného prohlášení najdete ke stažení zde. Prosíme, máte-li možnost si ji stáhnout a yvtisknout, vyplňte si ji předem, ať se potom při prezenci netvoří fronty. Pokud tuto možnost nemáte, vemte si prosím aspoň vlastní propisovačku. Formulář nelze nahradit potvrzením o očkování, prodělání nemoci či testu, protože obsahuje i povinné kontakty. S ohledem na právní váhu čestného prohlášení, nemusíte tato potvrzení předkládat ke kontrole. Kontrolovány budou pouze případné samotesty, které je potřeba provést až na místě.

 

Na turnaje do jednotlivých kategorií se můžete hlásit na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php. Upozorňujeem, že v případě velkého množství hráčů v některé z kategorií nemusí být předem nepřihlášení hráči do této kategorie přijati. Včasným přihlášením hráčů usnadníte organizaci turnaje, protože máme možnost v případě potřeby stavět jeden stůl navíc, což se ale chystá večer před turnajem.

 

Nasazovací žebříčky:

 

U11 - http://www.pinecvpraze.cz/zebricky/zebrickyU11_211022.pdf

 

U13 - http://www.pinecvpraze.cz/zebricky/zebrickyU13_211021.pdf

 

U19 (společně s U15) - http://www.pinecvpraze.cz/zebricky/zebrickyU19_211022.pdf

 

S ohledem na to, že žebříčky vycházejí z elost.cz, mohou být ještě před turnajem aktualizovány.

 

Černá listina – seznam hráčů, kteří v předchozích turnajích porušili povinnosti dané rozpisem turnaje – http://www.pinecvpraze.cz/dokumenty/rocnik8/clistina.pdf.

 

Kontakt na pořadatele. Jako jeiný kontakt prosím zejména při styku s hygienou uvádějte TTC Praha – klub stolního tenisu, z.s. a datovou schránku ej4psub. Zde jsme schopni poskytnout kontakty hráčů, s kterými příslušný hráč hrál. Protože ale tato data podléhají GDPR, nejsme schopni je poskytovat telefonicky, protože nelze ověřit identitu tazatele. V době po skončení turnaje se po několik dní počítá s tím, že u datové schránky bude služba, která případné požadavky hygieny rychle vyřídí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024