Na úvodní stránku





Pozvánka na dva víkendové turnaje

Fuček Miloslav

2014-01-13

Pozvánky

Přečteno: 1208

Komentářů: 0


V tomto týdnu vás po delší odmlce zveme na dva víkendové turnaje. Tím sobotním současně slavíme výročí pěti let Centra zábavy.


V sobotu 18. 1. 2014 jste zváni na již šestý ročník turnaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost CZ Cup, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=444.

 

V neděli 19. 1. 2014 vzpomeneme památky Františka Korby na již 4. ročníku Memoriálu Františka Korby. Podrobnosti o tomto turnaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=445.

 

Využijte těchhto dvou turnajů protiže o příštím víkendu opět žádný turnaj nebude, protože jedeme s žáky na Grand Prix mladších žáků. Nejbližším dalším turnajem pro veřejnost tedy bude až 1. 2. 2014 Únorový turnaj, po němž bude následovat další víkend bez turnajů, protože 8. 2. pojedeme na Grand Prix se staršími žáky. S ohledem na pokles účastníků našich turnajů pro veřejnost jsem změnili koncepci a věnujeme se nyní prioritně mládeži TTC Praha, díky čemuž bude méně turnajů pro veřejnost.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024