Na úvodní stránku





Pozvánka do Centra zábavy na turnaje v únoru

Fuček Miloslav

2014-02-03

Pozvánky

Přečteno: 1218

Komentářů: 0


V únoru vás zveme celkem na čtyři turnaje dvouher stolního tenisu pro veřejnost. Z toho víkendové jsou pouze dva (třetí se již konal) a další dva jsou ve středu.


O tomto víkendu se v Centru zábavy žádný turnaj nekoná, protože se účastníme se staršími žáky Zbraslavského poháru starších žáků.

 

V sobotu 15. 2. 2014 vás zveme na Zimní pohár. O tomto turnaji dvouher stolního tenbiosu ve třech výkonnostních kategorií najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=447.

 

Ve středu 19. 2. 2014 jste zváni na Únorovou Grand Prix Centra zábavy, o které najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=449.

 

V sobotu 22. 2. 2014 vás zveme na Zimní pohár, což je turnaj dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích, o kterém najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=448.

 

I v další středu 26. 2. 2014 jste zváni na turnaj, kterým je Zimní Grand Prix Centra zábavy, o které najdete podrobnosti na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=450.

 

Doporučujeme využít těchto čtyř turnajů, protože v prvním březnovém víkendu opět zřejmě turnaj nebude, protože v souběhu s plánovaným 6. ročníkem Saša Cupu probíhá Grand prix nejmladších žáků a v případě, že se jej budou žáci TTC Praha účastnit, bude Saša Cup zrušen a nejbližší další turnaj bude až v neděli 9. 3. 2014 a bude jím Karlínský Cup dvouher a čtyřher, která se ale uskuteční pouze v případě nejméně čtyř předem přihlášených hráčů, protože na nedělních tunajích bývá účast ještě slabší, než na sobotních.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024