Na úvodní stránku





Hrací dny rekreačního oddílu přidány do kalendáře akcí v komunikačním systému

Fuček Miloslav

2015-02-06

Informace

Přečteno: 1171

Komentářů: 0


S ohledem na to, že na Harlekýnu je poněkud jiná situace, než byla v Karlíně, bude kalendář akcí v komunikačním systému TTC Praha využívat i rekreační oddíl.


Novinkou, kterou zavádíme od února 2015 je to, že pondělní hrací dny rekreačního oddílu jsou zařazeny do kalendáře akcí, který najdete v komunikačním systému, který využívají rekreační hráči k omluvám na zápasy v sekci Rekreační oddíl. Zatím bylo vše, co se týkalo rekreačního oddílu pod tímto odkazem Rekreační oddíl. Nyní nově začneme pro rekreační oddíl využívat i odkaz Kalendář akcí. Zde členy rekresačního oddílu zajímají pouze akce s názvem Hrací den rekraečního oddílu.

 

Kliknete-li u této akce na Datail, zobnrazí se vám program hracího dne. Budete vědět, zda se hraje Liga TTC Praha či zda je nějaký turnaj dvouher nebo čtyřher nebo dohrávky. Primárně je potřeba na této akci potvrdit účast kliknutím na Přijdu nebo se omluvit kliknutím na Nepřijdu. K dispozici je i volba Ještě nevím.

 

Ke každé akci je možno přidat i komentář. Můžete zde třeba napsat, že přijdete, ale později, protože to dříve nestíháte. Pokud se omlouváte, můžete zde sdělit i důvod omluvy. Samozřejmě v případě omluvy by bylo dobré, se omluvit i přímo v rozpisu zápasů Ligy TTC Praha, ale než rozhodne konference TTC Praha jinak, budeme brát i omluvy uvedené pouze zde a dle časových možností je budu zadávat k zápasům. Přes kalendář akcí se bude možno omlouvat i na dohrávkové zápasy. Zde je ale uvedení důvodu v komentáři nezbytné.

 

Věřím že toto opatření zefektivní činost rekreačního oddílu ve vztahu k využívání stolů, abychom je neplatili zbytečně a potom se naopak netlačilo 20 hráčů na čtyřech stolech.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024