Na úvodní stránku





Registrovaná soutěž od příštího týdne v Karlíně

Fuček Miloslav

2016-01-05

Informace

Přečteno: 1081

Komentářů: 0


Od příštího týdne využijeme pro týmy mužů D až H a pro tým žen nabídku v zázemí v karlínské PinecAreně.


Tento týden ještě řešíme utkání pražského přeboru pro týmy D až H a tým žen individuálně. Tým G hraje na Julisce, tým H hraje u soupeře na Kotlářce. Ještě se dořeší D tým, zda odehraje utkání u soupeře v Hradčanech a nebo zda už využije zázemí PinecArény.

 

Od příštího týdne už bude zázemí PinecArény automatické. Utkání TTC Praha E - SK vršovice B a TTC Praha F - Slovan Svoboda budou odehrány ve stejném termínu a čase v PinecAréně. Utkání žen s El Niněm D bude odehráno ve stzředu od 19.00 hodin (na čtvrtek se naše tři nové mistráky nevejdou, protože dva tam již jsou a deset stolů PinecAréna nemá).

 

Od týdne 18. 1. 2016 budeme muset změnit některým týmům hrací dny, protože od tohoto kola hrajeme až na několik výjimek už všechno doma. A šest utkání v jeden den se nevejde ani do Pinec Arény ani k nám do Ďáblic.

 

Nové hrací dny by měly být takovéto:

D tým - středa

E tým - středa (v Pinec Aréně pondělí)

F tým - čtvrtek

G tým - čtvrtek

H tým - čtvrtek (v PinecAréně pondělí)

ženy - středa

 

Tím je ošetřeno, aby nehrály ve stejný den týmy D a F, které mají poměrně dost společných hráčů a ani týmy E a G, které mají také dost společných hráčů. V PinecAréně respektujeme, že tam jsou v úterý a pátek turnaje a není tedy vhodné tam dávat utkání.

 

V PinecAréně se bude hrát až do období, než se začne v Ďáblicích topit. Naštětsí s emi podařilo na kontě registrovaného oddílu podržet nějaké peníze i přes tlaky je všechny nacpat do Ďáblic, takže od 2. lednového týdne budeme utkání v PinecAréně hradit provozovateli fakturou. V tomto týdnu si mnusí ještě týmy poradit s tím, že doloklady jim budou potom dodaterčně proúplaceny buď na konci sezóny nebo v září po vybrání nových oddílových příspěvků na příští sezónu (podle toho, jak na tom budeme). Čím dříve se začne hrát v Ďáblicích, tím na tom budeme lépe, protože zde máme stoly předplaceny a několik kol tedy nebudume muset platit nic.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024