Na úvodní stránku





Příprava spolku pro volný čas v Ďáblicích

Sdružení klubů správných kamarádů ČR obnovuje po několika letech svoji činnost, včetně svého pražského ústředí, aby došlo k jejich transformaci na spolek pro nesportovní volnočasové aktivity v Ďáblicích Ďáblové Praha, z.s. a jeho pobočný spolek Nové centrum kultury Ďáblice, pobočný spolek Ďáblové Praha.

 

Na středu 16. 3. 2016 svolal Míla Fuček, bývalý předseda Oblasti Praha - SKSK ČR na 20.00 do ďáblické sokolovny členskou schůzi, aby byl spolke obnoven a vzápětí transformován na Nové centrum kultury Ďáblice, pobočný spolek Ďáblové Praha. Předpokládá se, že předsedou tohoto pobočného spolku bude pan Petr Pozlera členy budou lidé z jeho týmu.

 

Ve středu je nutné, aby pobočný spolek schválil nové stanovy, zvolil předsedu, schválil plán činnosti a rozpočet.

 

Konference Ďáblové Praha, z.s. je o den posunuta, na čtvrtek 17. 3. 2016. Důvodů je několik. Prvním je, že někteří členové, kteří mají spolek zakládat a být následně jeho funkcionáři, v tento termín nemohou. Jsou současně členy TTC Praha a jejich týmy zrovna hrají venku a z důvodu souběhu utkání tří týmů jsou nepostradatelní. Druhým důvodem je, že dosud nejsou podklady pro schůzi pobočného spolku, takže výstupy z jeho schůze bude potřeba ještě po schůzi zpracovat a zapracovat do plánu činnosti a rozpočtu Ďáblové Praha, z.s. Tím na to získáme více času.

 

Ve čtvrtek 17. 3. 2016 od 20.00 hodin se uskuteční konference Sdružení klubů správných kamarádů ČR, který se přetransformuje na Ďáblové Praha, z.s. Hlavní úkoly konference budou schválit nové stanovy, přejmenovat spolek, zvolit představenstvo, založit oddíly Nové centrum kultury Ďáblice (bude jím o den dříve založený pobočný spolek, který bude mít vlastní právní subjektivitu), CVČ Kamarád a Klub netradičních her. Dva zbylé oddíly vlastní právní subjektivitu mít nebudou. Schvalovat se bude i plán činnosti a rozpočet na rok 2016.

 

Materiály ze schůze a konference ze středy a čtvrtka budou následně zpracovány k zápisu do rejstříkového soudu. K tomu ještě v průběhu pátku dojde k ověřenému podepisování usnesení schůze a konference, obou stanov a souhlasů všech funkcioánářů se zápisem do rejstříkového soudu. Materiály by měly být podány na rejstříkový soud nejpozději v pondělí 21. 3. 2019.

 

Situaci trochu ztěžuje, že ani pro schůzi pobočného spolku ani pro konferenci spolku zatím nejsou všechny podklady a v pátek má Informační centrum MČ Praha 4 u metra Pražského povstání, kde budeme podpisy ověřevat (pro neziskové organizace zdarma) otevřeno pouze do 13.00 hodin a podatelna Městského soudu v Slezské ulici, kam se vše bude podávat, je otevřena pouze do 14.30. Navíc je potřeba počítat s tím, že zápis přes tzv. chytrý formulář, bude také shcíli trvat. Věřme, ale, že se vše stihne. CVČ Kamarád již má předběžný termín své první akce pro veřejnost pro děti stanoven na sobotu 9. 4. 2016. První aktivitou Klubu netradičních her bude Liga mariáše. Zde bude potřeba promyslet systém a hodnocení ligy.



Přidání komentáře k článku Příprava spolku pro volný čas v Ďáblicích



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024