Na úvodní stránku





Rozšířená baráž o Ligu TTC Praha

Aby se dostali do 1. ligy TTC Praha opravdu nejlepší hráči, nebude automatický postup náhradníků, kdy by vlastně postoupili dva z dvou, ale proběhne rozšířená baráž. Do ní se moohu zapojit všichni hráči rekreačního oddílu, kteří nemají právo startu v 1. lize TTC Praha, tedy i všichni noví hráči, kteří Ligu TTC Praha dosud nehráli, ale i případně staronoví hráči, kteří Ligu TTC Praha již hráli, ale na rok přerušili a neodehráli minulou sezonu.

 

Baráž bude probíhat od 18.00 hodin, do kdy se do ní musí hráči zaprezentovat. Startovné se neplatí. Systém baráže bude zvolen podle počtu přihlášených hráčů.

 

Souběžně bude probíhat Velikonoční pohár TTC Praha dvouher, do kterého probíhá prezence do 18.00 hodn a startovné je 30,-- Kč.

 

Zda bude povolen souběh hráčů ve Velikonočním poháru TTC Praha a v baráži, bude záležet na počtu hráčů přihlášených do baráže. V případě povolení souběhu bude upřednostňován hladký průběh Poháru TTC Praha. Pokud bude v baráži více hráčů jak 6, určitě souběh povolen nebude.



Přidání komentáře k článku Rozšířená baráž o Ligu TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024