Na úvodní stránku





Centrum zábavy slaví tři roky provozu

     Zveme vás na 4. ročník turnaje dvouher stolního tenisu CZ Stiga Cup, který se koná v sobotu 14. 1. 2012 při příležitosti oslav třetího výroční provozu herny stolního tenisu Centrum zábavy, která byla otevřena v pondělí 19. 1. 2009. Propozice turnaje najdete na http://www.centrumzabavy.info/kukakce.php?id=256.

     První ročník CZ Stiga Cupu byl vůbec první turnajem ve stolním tenisu pořádaným v Centru zábavy. Konal se 24. 1. 2009 ve dvou výkonnostnícj kategoriích, za účasti 15 hráčů. Hrál se pouze v jedné kategorii a vyhrál jej Aleš Fiala.

     Druhý ročník tohoto turnaje se konal 23. 1. 2010 za účasti 57 hráčů a hrál se již ve třech výkonnostních kategoriích. Vítězem nejsilnější kategorie se při účasti 32 hráčů stal Aleš Petřík. Prostřední kategorie měla 28 účastníků a vyhrál ji František Korba. V nejslabší kategorii za účasti 16 hráčů vyhrál Petr Chlumský.

     Třetí ročník, který se konal 22. 1. 2011, měl sice méně účastníků – 39, což ale málo není, ale měl zatím největší kvalititu v nejsilnější kategorii. Tu vyhrál za účasti 23 hráčů Vojtěch Košák (3. liga Lokomotiva Vršovice), který ve finále porazil divizního hráče Martina Šulce. O třetí místo se svorně podělili hráči 1. třídy El Niňa Praha Ondřel Lebl a Prokop Sedláček.

    Kategorii Rekreant B – Optimum vyhrál loni za účasti 17 hráčů Štěpán Remunda. Z mejslabší kategori Rekreant C – Standard si při účasti dvanácti hráčů odnesl zlatou medaili hráč Tomáš Bláha.

     I letošní 4. ročník se hraje o medaile a vzhledem k významnosti tohoto turnaje jednáme se sponzory o dalších zajímavých cenách, které pokud vyjdou, budou pro účastníky překvapením.



Přidání komentáře k článku Centrum zábavy slaví tři roky provozu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024