Na úvodní stránku





Omezení činnosti TTC Praha

Protože rekreační oddíl má pouze 20 členů, neplatí na něj prakticky žádné omezení a činnost pokračuje. Pouze začátky jsou posunuty až na 17.45 hodin, aby stačili odejít z tréninky hráči oddílu mládeže a nenakumulovalo se v herně více jak 30 osob. Dodržuje prosím tento čas.

 

Nyní jsou dva týdny turnajů, kdy každý nechť zváží, zda se zúčastní nebo ne. V utkáních Ligy TTC Praha budeme samozřejmě případný strach z koronaviru akceptovat jako omluvu, akorát je potřeba se omluvit soupeři a pořžadateli. Potoim jsou tři týdny, kdy je Velikonoční pondělí a je zavřeno a před ním a po něm jsou Velikonoční poháry čtyřher a dvouher, což je opět věc individuální. Doufejme, že 27. 4., kdy bude opět pokračovat Liga Ttc Praha, bude situace již stabilizovaná. Liga TTC Praha končí 18. 5. 2020 dohrávkami s případnou možností ještě druhé dohrávky 25. 5. 2020. Pokud by se situace výrazně zhoršila, zvažovali bychom dohrávky prodloužit ještě do června, kde jsou ale plánovány kontrolní turnaje dvouher a čtyřher.

 

Registrovaný oddíl má přerušené soutěže. Po tuto dobu bude mít ve středu a čtvrtek tréninky, na které je nutno se důsledně hlásit, abychom mohli kontrolovat zda nehrozí překročení limitu 30 osob v herně. Souběžně bude část stolů pro rezervace veřejnosti.

 

Tréninky oddílu mládeže pokračují, tréninky jsou dobrovolné. V minulém týdnu o ně byl poměrně velký zájem.

 

Zatím pokračují u turnaje Grand Prix CST Ďáblice. PinecAréna své turnaje přerušila.

 

O této situaci budeme ještě hráče informovat emailem.



Přidání komentáře k článku Omezení činnosti TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024