Na úvodní stránku





Pozvánka na Konferenci TTC Praha

Jedním z hlavních budů konference TTC Praha, která se bude konat v pondělí 23. 4. 2012 od 20.00 hodin v předsálí Centra zábavy, bude projednání stěhování do tělocvičny některé ze základní školy. Dle jednacího řádu má každý oddíl právo na jednoho delegáta na pět členů. To znamená, že rekreační oddíl, který má 24 členů, bude mít 4 mandáty. Registrovaný oddíl má 37 členů starších 15 let, má tedy 7 mandátů. Jeden mandát má oddíl mládeže. CZ liga v tuto chvíli nefunguje, takže nebude mít zastoupení. Konference tedy bude mít 12 mandátů, které nesmí být kumulovány.

Součástí konference bude dále zpráva o hospodaření a činnosti za rok 2011, schválení rozpočtu a plánu činnosti na rok 2012. Rovněž se bude projednávat možnost obnovy prezídia TTC Praha, v němž má dosud výhradní zastoupení pouze rekreační oddíl. Ten je ale nyní v menšině.

Konference bude dále projednávat změnu stanov TTC Praha. V návrhu bude upravit název z původního TTC Praha – klub rekreačního stolního tenisu na TTC Praha – klub stolního tenisu. Z orgánů TTC Praha by měl být zrušen Turnajový výbor, který má pouze poslání pro rekreační oddíl, kde ale stejně nefunguje. Jeho pravomoci by tedy mělo převzít vedení rekreačního oddílu.

Oba oddíl by se měly sejít a zvolit své delegáty na konferenci TTC Praha. Oddíl mládeže bude zastupovat trenér Miloslav Fuček. Jmíéna delegátů je potřeba nahlásit nejpozději do pátku 20. 4. 2012.


Přidání komentáře k článku Pozvánka na Konferenci TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024