Na úvodní stránku





Poslední přípravný hrací den rekreačního oddílu

Připomeňme si pořadí tabulky 1. Ligy TTC Praha po uplynulé sezóně. V tuto chvíli jsou hráči, kteří účast potvrdili podtržení, hráči, kteří se vyjádří 17. 9. jsou kurzívou. Hráči tučně jsou hráči sestupující, resp. postupující z 2. ligy

 

Jiří Jansa, Karel Pešata,Michal Vondra, Petr Váňa, René Jung, Jaroslav Smíšek, Emil Hadač, Libor Kvasnička, Miloslav Fuček, Tomáš Jung, Pavel Oberhofer, Tomáš Szilágyi (2. liga)

 

Zatím tedy chybí vyjádření hráčů Reného a Tomáše Jungových, Emila Hadače a Libora Kvasničky, kteří pokud nechtějí přijít o právo startu v 1. lize, musí svoji účast potvrdit nejpozději 17. 9. 2012 do 19 hodin osobně nebo telefonicky. Tomáš Jung bude v případě neozvání se do baráže zařazen napevno a v případě neúčasti budou jeho výsledky v baráži kontumovány.

 

Do baráže mají jít podle plánu Miloslav Fuček, Tomáš Jung z 1. ligy a Jan Smíšek z 2. ligy a má se hrát o jedno postupové místo. V tuto chvíli není jasný osud 4 až 5 hráčů z 1. ligy, což by znamenalo úpravu baráže takto:

odpadne-li 1 hráč: v baráži budou 3 hráči dle plánu, ale budou dvě postupová místa

odpadnou-li 2 hráči: v baráži budou 3 hráči podle plánu + Božena Malá (protože 3. Martin Kovář nebude hrát, odstěhoval se z Prahy) a budou 3 postupová místa

odpadnou-li 3 hráči: v baráži budou 3 hráči podle plánu + Božena Malá a Jan Remšík (Jitka Otrusinová nebude letos pokračovat) a budou 4 postupová místa

odpadnou-li 4 hráči: v baráži budou 3 hráči podle plánu + Božena Malá, Jan Remšík a Karel Neruda a bude 5 postupových míst

odpadne-li 5 hráčů: v baráži budou 3 hráči podle plánu + Božena Malá, Jan Remšík, Karel Neruda a Ladislav Padrtka (zatím účast nepotvrdil, takže jeho náhradníkem je Stanislav Kolpek).

Baráž proběhne jednokolově v pondělí 24. 9. 2012. Následně v pondělí 1. 10. proběhne kontrolní turnaj a od 8. 10. začne Liga TTC Praha.

 

Zatím se s určitostí ví, že odpadli Martin Kovář a Jitka Otrusinová. Nový hráči jsou naopak Jiří Sýkora, do ligy bude zařazen Sáša Wichs a nově přišel Martin Mastný. S velkou pravděpodobností ještě začátkem říjne přijde jeden až dva noví hráči. Takže zatím to vypadá na dvě ligy, podle toho, jak to dopadne s těmi, kdo zatím nepotvrdili. První liga bude rozehrána v deseti, druhá v počtu hráčů k 1. 10. 2012. U 2. ligy se opět plánuje, bude-li tam více jak deset hráčů možnost, že pokud by přišli do ledna 2013 noví zájemci, otevřela by se 3. liga, kam by k nim sestoupili ti, kdo by byli v 2. lize na 11. a nižším místě po první polovině zápasů.

 

S ohledem na nutnost zdražení o 300,-- Kč za celou sezónu jsou ještě tři možnosti. Pokud by se naplnil počet 28 až 30 hráčů, vešli bychom se do nových cen bez zdražování oddílového příspěvku. Podle počtu členů oddílu je tedy možné, že celkové zdražení bude jenom 100,-- Kč a nebo popř. vůbec a nyní vybíraných 100,-- Kč navíc může být v případě velkého počtu členů kompenzováno v druhé nebo třetí splátce oddílového příspěvku.

 

Další variantou je se omezit v počtu stolů, pokud by se sehnal zájemce na zadní dva stoly např. na utkání. Při hře na pěti stolech bychom se do loňské výše oddílových příspěvků vešli, ale pokud by se sešlo na turnajích více hráčů, znamenalo by to dleší prostoje (jde ale o 5 až 9 hracích dnů za rok, protože u čtyřher stačí naopak stolů méně).

 

Už nyní vyhlašujeme motivační úkol shánět nové členy. Kdo přivede nového člena, který zaplatí oddílový příspěvek, získá slevu oněch 300,-- kč, které se za sezónu vybírají navíc.

 

Rovněž připomínám, že je již po splatnosti platba 1. části oddílového příspěvku 1.100,-- Kč (pro hráče hrající pouze Ligu TTC Praha - Jansa a Váňa je 600,-- Kč).



Přidání komentáře k článku Poslední přípravný hrací den rekreačního oddílu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024