Na úvodní stránku





Pražská tělovýchovná unie s novým výborem i předsedou

Celé jednání valné hromady PTU, která se sešla 20. 11. 2012 od 17 hodin v budově Fakulty tělesné výchovy a sportu v Praze 6 Vokovicích, se neslo ve znamení poděkování a ocenění více jak dvacetileté práce odstupujícího předsedy ing. Karla Malého, který se rozhodl z osobních důvodů do dalšího volebního období nekandidovat.

 

Funkci předsedy PTU přebírá ing. Jaroslav Chvalný, který byl zvolen velkou většinou delegátů. Věřím, že bude dobrým nástupcem, protože několik let pracoval ve výkonném výboru jako ekonom a právě ekonoma hlavně potřebuje ve složité finanční situaci pražský sport. Spolu s předesedou bude PTU řídit nově zvolený patnáctičlenný výkonný výbor.

 

Pražská tělovýchovná unie musela v letošním roce drasticky zredukovat svůj rozpočet, což vedlo ke změně sídla a redukci počtu zaměstnanců na pouhé čtyři.

 

Pozitivní bylo vystoupení záastupce Magistrátu hl. m. Prahy, který informoval o tom, že na granty na podporu sportu v Praze bude pro rok 2013 dvojnásobná částka peněz, než byla v roce letošním.



Přidání komentáře k článku Pražská tělovýchovná unie s novým výborem i předsedou



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024