Na úvodní stránku





Mistrovství TTC Praha v plném proudu

V pondělí 4. 3. 2013 bude na programu mistrovství TTC Praha čtyřher. Startovné je 40,-- Kč na hráče a je potřeba se zaprezentovat v den turnaje nejpozději do 18.00 hodin.

 

V pondělí 11. 3. 2013 bude na programu mistrovství TTC Praha dvouher výkonnostní skupiny A. Právo startu mají Jiří Jansa, Tomáš Szilágyi, Jan Smíšek, René Jung, Karel Pešata, Petr Váňa, Jaroslav Smíšek, Libor Kvasnička, Michal Vondra, Božena Malá, Ladislav Padrtka a Miloslav Fuček. Prezence bude do 18.00 hodin, přičemž hráči, kteří prošli kvaklifikací již neplatí stratovné 40,-- Kč na osobu, protože jej platili již při kvalifikaci. Tato elitní skupina se hraje o medaile a trvale putovní pohár.

 

V pondělí 18. 3. 2013 se bude hrát mistrovství TTC Praha dvouher výkonnostní skupiny B, v němž mohou starovat všichni členové TTC Praha, kteří nemají právo startu ve výkonnostní skupině A. Startovné 40,-- Kč se vybírá při prezenci, která je do 18.00 hodin v den turnaje. Startovné neplatí ti, kteří prošli 25. 2. kvalifikací a platili jej při kvalifikaci.



Přidání komentáře k článku Mistrovství TTC Praha v plném proudu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024