Na úvodní stránku





Včera se hrála kvalifikace družstev starších žáků pražského přeboru

Žáci TTC Praha se včerejší kvalifikace neúčastnili, neboť s ohledem na současnou sílu našich hráčů, nemáme ambice na 1. třídu. Že to bylo správné rozhodnutí potvrdily i výsledky.

 

TJ Slavoj Praha A – TJ Slavoj Praha B 3:0, Kotlářka B – Kotlářka A 1:3, TJ Stadion Žižkov DDM Ulita – Sparta Praha A 0:3, TTC Klánovice – Sportovní JM C 0:3, TJ Slavoj Praha B – Sportovní JM C 0:3, Sparta Praha A – TTC Klánovice 3:0, Kotlářka A – TJ Stadion Žižkov DDM Ulita 3:0, Slavoj Praha A – Kotlářka B 3:0, Kotlářka B – Slavoj Praha B 3:1, TJ Stadion Žižkov DDM Ulita – TJ Slavoj Praha A 0:3, TTC Klánovice – Kotlářka A 0:3, Sportovní JM C – Sparta Praha A 1:3, TJ Slavoj Praha B – Sparta Praha A 1:3, Kotlářka A – Sportovní JM C 3:1, TJ Slavoj Praha A – TTC Klánovice 3:0, Kotlářka B – Stadion Žižkov DDM Ulita 3:0, TJ Stadion Žižkov DDM Ulita – TJ Slavoj Praha B 0:3, TTC Klánovice – Kotlářka B 0:3, Sportovní JM C – TJ Slavoj Praha A 0:3, Sparta Praha A – Kotlářka A 1:3, TJ Slavoj Praha B – Kotlářka B 0:3, TJ Slavoj Praha A – Sparta Praha A 3:1, Kotlářka B – Sportovní JM C 3:2, TJ Stadion Žižkov DDM Ulita – TTC Klánovice 1:3, TTC Klánovice – TJ Slavoj Praha B 1:3, Sportovní JM C – TJ Stadion Žižkov DDM Ulita 3:0, Sparta Praha A – Kotlářka B 3:0, Kotlářka A – Slavoj Praha A 3:1

 

Pořadí kvalifikace

1. Kotlářka A, 2. TJ Slavoj Praha A, 3. Sparta Praha A, 4. Kotlářka B, 5. Sportovní JM C, 6. TJ Slavoj Praha B, 7. TTC Klánovice, 8. TJ Stadion Žižkov DDM Ulita

 

V 1. třídě budou dle žebříčkového pořadí hrát Sportovní JM A a Sportovní JM B a z kvalifikace k nim postupují první čtyři týmy, tedy Kotlářka A, TJ Slavoj Praha A, Sparta Praha A a Kotlářka B.

 

V 2. třídě budou hrát Sportovní JM C, TJ Slavoj B, TTC Klánovice, Stadion Žižkov DDM Ulita a další týmy, které jako my neměly ambice na 1. třídu. Mezi naše tradiční souopeře z 2. třídy patří týmy, které zde nebyly, jako jsou Avia Čakovice, Slovan Bohnice, Sokol Nusle, Sokol Michle, ABC Braník a Loko Vršovice. K nim dále patří týmy Kotlářky, Slavoj Praha, Sportovní JM či TTC Klánovice. Doufejme, že 2. 11. dorazí všichni v plném počtu.



Přidání komentáře k článku Včera se hrála kvalifikace družstev starších žáků pražského přeboru



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024