Na úvodní stránku





Konference a valné hromady 2014

Konference TTC Praha se bude konat v pondělí 3. 3. 2014 od 20.00 hodin v předsálí Centra zábavy Karlín. Na konferenci bude delegováno 6 delegátů za rekreaeční oddíl, 9 delegátů za registrovaný oddíl a jeden delegát za oddíl mládeže. Tento klíč je stanoven podle počtu členů oddílů, kdy na každých 5 členů je nárok na jednoho delegáta. Oddíl mládeže na klonferenci zastupuje trenér.Kumulace mandátů je povolena do maximálního počtu tří na osobu.

 

Na konferenci bude schvalován plán činnosti a rozpočet na rok 2014, dále výroční zpráva za rok 2013 a budou voleni delegáti na konferenci PTU a PSST. Probírat se bude zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2013. Na závěr bude neformální posezení, při němž budou předány ceny a diplomy za Ligu TTC Praha rekreačního oddílu.

 

Valná hromada registrovaného oddílu se koná ve středu 26. 2. 2014 od 20.30 hodin (zahájena bude po skončení trunaje pro veřejnost Zimní Grand Prix Centra zábavy. K dospizici zde budou materiály pro projednání na konferenci. Hlavním úkolem valné hromady je přediskutování případnbých problémů, které by měly být řešeny na konferenci a hlavně volba delegátů na konferenci. Protože má oddíl 9 delegátů a současně 9 týmů (8 týmů mužů + 1 tým žen), žádáme každý tým o návrh jednoho delegáta.

 

Valná hromada rekreačního oddílu se koná v pondělí 24. 2. 2014. I zde budou k dispozici hlavní materiály pro konferenci. V dikusi by se měly probrat záležitosti rekreačního oddílu a hlavně zvolit 6 delegátů na konferenci.



Přidání komentáře k článku Konference a valné hromady 2014



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024