Na úvodní stránku





Zítra se rozhodne o podobě Mistrovství TTC Praha

Pokud se do pondělí 24. 2. 2014 do 18.00 hodin přihlásí na Mistrovství TTC Praha dvouher rekreačního oddílu ještě tři hráči, bude se hrát od 18.00 kvalifikace.V opačném případě bude volný dohrávkový hrací den Ligy TTC Praha.

 

V tuto chvíli je pravděpodobném pokud dvě výkonnostní skupiny budou, že skupina A se bude hrát v dvanácti hráčích. Na základě žebříčku tedy mají přímý postup zajištěn Jiří Jansa, René Jung, Jan Smíšek, Karel Pešata, Petr Váňa, Jiří Sýkora, Libor Kvasnička a Božena Malá. O další čtyři místa se bude hrát kvalifikace.

 

Pokud by se v zítra přihlásilo ještě šest hráčů, což ale moc pravděpodobné není, hrála by se skupina A v 16 hráčích a postup na základě žebříčku by ještě měli Vít Bárta, Michal Vondra (pouze pokud s epřihlásí), Martin Mastný (pouze pokud se přihlásí), Ladislav Padrtka a případně Jan Remšík (pouze, pokud se přihlásí), Václav Buriánek a Miloslav Fuček. Předpokládáme, že Pavel Oberhofer ze zdravotních důvodů ještě hrát nebude.

 

Kdo není dosud přihlášen a jaká je šance, že se přihlásí? Smíšek Jaroslav se odhlásil, protože 3. 3. nebude hrát. Vondra Michal – nikdo neví, kdy opravdu začne chodit. Martin Mastný – vše rád nechává na poslední chvíli, ale šance je, pokud přijde včas. Remšík Jan – spíše se bojí turnajů. Pavel Oberhofer – asi ještě potřebuje čas na dořešení zdravotního problému. Pavel Šedivý ze zdravotních důvodů ne. Klára Antošová – hrát by asi mohla, ale většinou termíny přihlášení promeškává. Nedvěd Jiří – šance je, na několika hracích dnech nebyl. Blanka Bělohlávková – na turnaje se moc nehlásí, ale nyní má šanci hrát se slabšími hráči. Nechce hrát ani s nima? Saša Wichs – nevím, neorientuju se v něm. Martina Tomášková – spíš se asi zapomněla přihlásit, než že by nechtěla hrát. Rostislav Sochor – taky netuším, proč se nepřihlásil. Turnaje hrával. Petr Zahradník – dlouho nebyl a těžko říct, kdy přijde. Markéta Chourová – taky nevím, neorientuju se v ní.

 

Vidím to tak, že šance je, že se maximálně může přihlásit ještě šest lidí. Pokud se z nich přihlásí aspoň tři, tedy polovina, bude se hrát i výkonnostní skupina B.



Přidání komentáře k článku Zítra se rozhodne o podobě Mistrovství TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024