Na úvodní stránku





Baráž Ligy TTC Praha

V 1. Lize TTC Praha je již rozhodnuto. Vzhledem k tomu, že z ligy odstoupil Martin Mastný, který měl hrát baráž, vpodstatě tím vzdal barážový zápas a hráš na 2. míastě v lize tak psotupuje přímo spolu s vítězem 2. ligy. Složení 1. ligy tedy je takovéto: Jiří Jansa, Karel Pešata, Jaroslav Smíšek, René Jung, Petr Váňa, Jan Smíšek, Libor Kvasnička, Jiří Sýkora. Miloslav Fuček a Václav Buriánek.

 

V 2. lize potvrdili účast Pavel Oberhofer, Božena Malá, Jan Remšík, Pavel Šediový, Stanislav Kolpek a postoupil do ní vítěz 3. ligy Vít Bárta. Uvolnilo se místo po Michalu Vondrovi, který sem sestoupil z 1. ligy a dále nebude pokračovat, dále po Martinu Mastném, který také sestupuje a končí a po Kláře Antošové, která v termínu nepotvrdila další účast v Lize TTC Praha. O čtyři uvolněné místa v 2. lize se bude bojovat v baráži, do které jsou nominováni: Saša Wichs (předposlední z 2. ligy), Ladislav Padrtka (poslední z 2. ligy), Jiří Nedvěd (2. z 3. ligy), Jitka Otrusinová (4. z 3. ligy), Martina Tomášková (6. z 3. ligy) a Miroslav Mikšátko (první nově přihlášený hráč). Těchto šest hráčů spolu bude hrát systémem každý s každým jednokolově. Poslední šanci může dostat Klára Antošová, pokud dorazí na baráž, která začne v pondělí 22. 9. 2014 od 18.00 hodin. Přeskočeni v pořadí jsou Michal Kutička a Jan Svoboda, kteří skončili v 2. lize na 3. a 5. místě, ale také nepotvrdili účast v letošní sezóně TTC Praha.

 

Hráči hrající baráž se musí zaprezentovat v pondělí 22. 9. 2014 nejpozději v 18.00 hodin. Poté bude baráž odehrána. Baráž se bude hrát na tři vítězné sety a nevybírá se za ní startovné. Baráž definitivně rozhodne o složení 2. ligy.



Přidání komentáře k článku Baráž Ligy TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024