Na úvodní stránku





V Ďáblicích se pokračuje rekonstrukcí

Představenstvo TJ Stolní tenis Praha provedlo v době, kdy se zde zastavily od 19. 6. 2015 práce, finannčí rozvahu. Od 20. 6. 2015 zde začalo působit TTC praha a to nejprve turnajem mládeže (Finálový turnaj TOP 16), následně potom dvěmi hracími dny rekreačního oddílu 22. a 29. 6. 2015, průběžně též tréninky mládeže 22., 24. a 25. 6. 2015 a registrovaný oddíl zde měl trénink 25. 6. 2015. Proběhly zde i dva turnaje pro veřejnost – ve středu 24. 6. Grand Prix Ďáblic a na Letním turnaji se bohužel 27. 6. sešli pouze dva hráči, takže se z něj stal další trénink TTC Praha.

 

V tomto období došlo ke sběru názorů jak hráčů TTC Praha, tak rodičů účastníků turnaje TOP 16, ale třeba i extraligového hráče Davida Štěpánka, který mě zde hodinu trénoval.

 

Byly zahájeny kroky nutné k realizaci plynové přípojky a následého budování ústředního topení. Současně byly stanoveny priority – činnosti, které jsou nezbytně nutné k tomu, aby se zde mohlo začít od 2. 9. 2015 plnohodnotně hrát.

 

Prioritu dostaly tyto činnosti:

1. zadělat výkopy v podlaze a na závěr následně vrstva hladkého betonu (bezprašná penetrace)

2. omítnout zdi

3. oškrabat a rozmýt starou malbu, popřípadě i vymalovat, kdyby na to zbyly peníze (pokud nebude vymalováno, počítá se s dočasným použitím síťoviny)

4. postavit recepci

5. zabezpečit všechny vchodové dveře

6. zprovoznit vodu – teplou i studenou (instalace bojlerů)

7. dodělat elektroinstalaci

8. zatemnění oken – rolety

 

Při nejúspornějším řešení těchto úkolů se rozpočet pohybuje mezi 100.000,-- až max. 150.000,-- Kč, přičemž do těchto nákladů není zahrnuta plynová přípojka a ústřední topení, které budou financovat majitelky.

 

Na financování půjčil prostřednictvím TTC Praha ak. arch. Krčil. Ze strany p. Krčila jde o dlouhodobou půjčku, na níž poskytkl 42.000,-- Kč TTC Praha, které jí splácí p. Krčil v měsíčních splátkách po 6.000,-- Kč. TJ Stolní tenis Praha se potom s p. Krčilem vyrovná v době, kdy bude mít přebytkové peníze.

 

O další peníze se usiluje formou sponzorských darů. Oslovena byla firma Globus, od níž přišla odpověď, že pro letošní rok má vyčerpán fond sponzorských peněz. To dává naději, že bychom od ní mohly získat dar v roce 2016. Dále byla oslovena skládka v Ďáblicích, z ních zatím odpověď nepřišla.

 

Přibývá ale drobných dárců. Z představenstva TJ Stolní tenis Peraha daroval v první fázi p. Krčil nejprve 12.700,-- Kč a následně ještě 8.861,-- Kč. Ttyo peníze jsou tahrnuty v již proinvestovaných 279.857,-- Kč.

 

Na místě je poděkovat dárcům z řad členů TTC Praha Láďovi Havlíčkovi, který daroval 1.500,-- Kč, Jardovi Smíškovi za dar 500,-- Kč a Davidu Mutlovi za dar 444,-- Kč. Dalších 500,-- Kč přislíbil po návratu z dovolené Zdeněk Trmota. Doufám, že se přidají ještě další členi TTC Praha, protože na tom, kolik bude na dodělání rekonstrukce peněz záleží, jak moc velká provozoria bude nutno dělat. Zda se například podaří zprovoznit i zamykání skříněk v šatnách, kolik se povede zprovoznit sprch, jak kvalitní bude podlaha (bude na penetraci, aby byla podlaha hladká?).

 

V tuto chvíli pomůže každá stokoruna. Akorát prosím nezapomínejte, že dary se neposílají na účet TTC Praha, na který platít členské a oddílové příspěvky, ale na účet TJ Stolní tenis Praha 2300070018/2010. Všem, kdo přispějí předem jménem prezídia TTC Praha i předsednictva TJ stolní tenis Praha předem děkuji. Určitě se nejde způsob jak ty, kdo pomůžou, do budoucna ocenit různými výhodami.



Přidání komentáře k článku V Ďáblicích se pokračuje rekonstrukcí



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024