Na úvodní stránku





Přetrvávající tropy posunou začátek otevření Centra stolního tenisu

Protože závěr tohoto týdne má být tropický, kdy budou teploty překračovat 30 stupňů, komplikuje to dokončovací práce v Centru stolního tenisu Ďáblice. V závěru tohoto týdne se mělo přes půdu natahovat konečné vedení pro výbojky. Protože na půdě bude v tomto počasí teplota kolem 50 stupňů, nebude možno v těchto vedrech tyto práce provést. Doufejme, že počasí dovolí, je provést aspoň v týdnu následujícím od 1. září. Problém je totiž v tom, že tyto práce budou sice probíhat na půdě, ale kvůli nim musí zůstat postavené lešení, aby se výbojky přišroubovaly na strop.

 

Z tohoto důvodu rušíme trénink registrovaných hráčů 4. 9. 2015 a první trénink bude až 11. 9. 2015.

 

Otevření CVČ Ďáblice proběhne až 6. 9. 2015 turnajem Boris Cup.

 

Pro rekreační oddíl se nic nemění, ten začne prvním hracím dnem 7. 9. 2015.

 

Změna je pro oddíl mládeže, jehož tréninky začnou také až od 7. 9. 2015. Tímto datem začne i nábor do oddílu mládeže.

 

Pokud se nic nezkomplikuje a podaří-li se dokončit práce na osvětlení do 5. 9. 2015, začne ve středu 9. 9. první turnaj série Grand Prix Centra stolního tenisu Ďáblice. Půjde o sérii šesti turnajů dvouher, z níž se započte pět nejlepších výsledků. Celá série bude o medaile.

 

Termín otevření 6. 9. 2015 se TJ Stolní tenis Praha bude snažit dodržet i při komoplikacvích a to i za cenu, že by se hrálo zatím na čtyřech či pěti stolech, protože v prostoru před pódiem by zůstalio stát lešení. V tom případě by byl provoz v týdnu od 7. do 11. 9. přizpůsoben stavebním pracem, o čemž bychom vás včas informovali. Snahou by bylo, aby nebyl narušen pondělní hrací den rekreasčního oddílu, nábor do oddílu mládeže a jeho tréninky a páteční trénink registrovaných hráčů. Středeční turnaj Grand Prix by byl možná o týden posunut.



Přidání komentáře k článku Přetrvávající tropy posunou začátek otevření Centra stolního tenisu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024