Na úvodní stránku





Rekreační oddíl v listopadu

V hale je zatím kolem deseti stupňů, což je teplota, při které úspěšně trénují naší žáci. Nucená studená přestávka je už dlouhá a proto jsem udělali průzkum, kdo by šel hrát i při této teplotě, třeba zatím bez zápasů Ligy TTC Praha aa bez turnajů.

 

Pro variantu začít hrát v Ďáblicích je jednoznačně šest lidí + další dva, tedy osm. Ve středu by se měl představit ještě jeden nový hráč, takže by nás bylo devět.

 

Pro to hrát zatím v Harlekýnu jsou dva hráči + variantně další dva. Lze očekávat že za současného stavu asi ti dva variantní hráči půljdiou spíš do Ďáblic, kde bude více hráčů. Jde o to, zda má smysl rozjet pro dva lidi provoz na Harlekýnu. Vzhledem k tomu, že jeden je z 1. ligy a druhý z 2. ligy, nemohli by si odehrát ani vzájemný zápas Ligy TTC Praha, takže by mohli pouze trénovat.

 

Další dva hráči jsou pro 3. variantu, zatím nedělat nic, protože oba hrají registrovanou soutěž a do dění rekreačního oddílu se zapojit až bude topení.

 

Jak to vypadá jmenovitě:

 

Ďáblice: Bárta, Pešata, Malá, Fuček, Váňa, Wichs + variantně Buriánek a Chládek

 

Harlekýn: Oberhofer a Jung + variantně Buriánek a Chládek

 

Až po té, co bude hotové topení: Smíšek a Jansa

 

Nevyjádřili se: Remšík, Kolpek, Otrusinová

 

Za těchto okolností bychom mohli od 9. 11. rozjet rekreační oddíl v Ďáblicích. Pouze bude potřeba sehnat někoho, kdo tam nakonec zamkne, protože já se tentokrát nemohu účastnit, protože budu hrát venku utkání 7. třídy proti KST OBO Praha. Od 16. 11. už mohu hrací den bez problémů zajistit.

 

U hráčů Oberhofera a Junga je potřeba, aby se vyjádřili, zda chtějí ve dvou hrát zatím na Harlekýnu. Měli by tam jeden stůl na dvě hodiny za peníze TTC Praha. Jde o to, od kolika do kolika hodin. Nebo je možné, že nebudou mít ve dvou zájem a buď se přidají k větší skupině v Ďáblicích a nebo ke skupině čekající.

 

Za samozřejmost se bere, že v Ďáblicích budou hrát zápasy do Ligy TTC Praha při teplotě pod 15 stupňů pouze ti, kdo budou chtít. Středně optimistický předpoklad je, že kdyby se topilo už 23. 11. , proběhl by Podzimní pohár TTC Praha dvouher, 30. 11. Podzimní pohárt čtyřher, 7. 12. by se hrálo 1. a 2. kolo Ligy TTC Praha, 14. 12. 3. a 4. kolo Ligy TTC Praha, 21. 12. b ybyl Vánoční pohár TTC Praha dvouher, 28. 12. Vánoční pohár TTC Praha čtyřher, 4. 1. 16 5. a 6. kolo Ligy TTC Praha, 11. 1. 7. kolo Ligy TTC Praha a dohrávky, 18. 1. dohrávky Ligy TTC Praha a 25. 1. baráž.



Přidání komentáře k článku Rekreační oddíl v listopadu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024