Na úvodní stránku





Hrací den rekreačního oddílu 9. 11. 2015

V pondělí 9. 11. obnovujeme hrací dny rekreačního oddílu, které měly od 12. 10. přestávku. Zájem hrát v Ďáblicích i do doby, než se bude topit potvrdilo osm hráčů a jako devátý dorazí jeden nový člen. Tři až čtyři hráči (Chládek, Buriánek, Jung a možná Oberhofer) mají možnost chodit zatím na Harlekýn. Pavel Oberhofer je i ve skupině C hráčů, kteří chtějí vyčkat, až se bude v Ďáblicích topit. V této skupině jsou Jarda Smíšek, Jirka Jansa, Honza Remšík a Pavel Oberhofer.

Ve skupině, která bude hrát v Ďáblicích tedy jsou Vít Bárta, Karel Pešata, Božena Malá, Petr Váňa, Saša Wichs, Standa Kolpek, Jitka Otrusinová a já. 

Organizace v Ďáblicích bude tentokrát složitější, protože já na tomto hracím dni nebudu, protože hraju venku utkání pražského přeboru, takže budu po tréninku žáků odcházet nejpozději v 17.15 hodin. Trénink končí v 17.00, po té se připravím, uklidím věci a vyrážím. Na 17. hodinu by měl dorazit p. Slyvinski, který by zde měl vyčkat, než přijdou první hráči z rekreačního oddílu a který po hracím dni bude zamykat halu. Lepší by bylo, kdyby aspoň jeden z hráčů přišel už na 17. hodinu, protože pokud se p. Slywinski zpozdí, budu muset v 17.15 halu zamknout a hráči rekreačního oddílu potom budou čekat, než dorazí p. Slywinski (cca v 17.30 až 18.00), aby jim opět odemkl. S panem Slywinskim je potřeba se domluvit, do kdy budete hrát, aby věděl,kdy mezi 20. až 21. hodinou má přijít halu zamknout. Poslední člen rekreačního oddílu na něj bude muset počkat, aby hala nezůstala odemčená v době, kdy by v ní nikdo nebyl.

 

Na tento hrací den dorazí do Ďáblic nový člen rekreačního oddílu Vojtěch Hrneček. Přijde cca kolem 19. hodiny, tak se ho někdo prosím ujměte. Tento hrací den bude pouze tréninkový, Ligu TTC Praha zatím ještě nebude možno hrát.

 

Hráči, kteří budou hrát na Harlekýnu si nechají potvrdit platbu dokladem, který musí být na TJ Stolní tenis Praha, z.s., Viktorinova 1210/8, Praha 4, IČ: 22866752. (IČ nemusí být uveden). Limit je 80,-- Kč na hráče na hrací den.

 

Ve stejném režimu, tedy bez topení a s kombinací souběžného hracího dnu na Harlekýnu, proběhne i hrací den 16. 11. 2015. Na tomto hracím dni budu v Ďáblicích přítomen, takže jej zorganizuju. Na tomto hracím dni, kdo bud emít zýájem, si bude moct hráz zápasy Ligy TTC Praha. Dorazit má i další nový hráč Danie Horálek, který již před lety členem rekreačního oddílu byl.

 

Na hracím dnu 23. 11. 2015 je již šance, že by se mohlo topit. V tom případě bude na programu hracího dne Podzimní pohár dvouher. O tomto hracím dni vás ještě budeme podrobněji informovat.



Přidání komentáře k článku Hrací den rekreačního oddílu 9. 11. 2015



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024