Na úvodní stránku





Zamyšlení nad situací jednotlivých týmů

A tým je po neúplném 14. kole, kdy dnes hraje s Petrovicemi na posledním místě 1. třídy A se ztrátou 2 bodů na Střížkov, 4 bodů na Klánovice a 7 bodů na Petrovice. Dnešní utkání s Petrovicemi bude etdy důležité, protoež v případě vítězství, by se naše Áčko posunulo o bod před Střížkov a jeho ztráta na Petrovice by byla pouze jednobodová. K závhraně je potřeba vybojovat desáté místo, což není nereálné.

 

Horší je situace B týmu, který má sice k dobru utkání s druhou Spartou, v níž určitě nejsme favority. Ztráta na předposlední Zelenou Lišku je už 5 bodů, a na 10. Stodůlky 8 bodů. Bohužel chybí slibovaná posila, u které se plánovalo, že by hrála od ledna 2016. Jenže tři kola z kledna jsou již pryč a moc reálně nevidím ani 15. kolo s klíčovým zápasem proti Stodůlkám. Bohužel zamítnutá první žádost o přestup, která by s vyřízením vyšla přesně na vánoční svátky, kdy už byla první polovina soutěže dohrána, takže hráč by mateřské SK Sázavě nechyběl, způsobí to, že přestup bude mít minimálně 4 kola zpoždění, což může být kritické. Pokud B tým porhraje se Stodlkama, jeho šance na záchranu budou už hodně malé.

 

Při pohledu na nižší týmy vidíme, že včasný zmíněný přestup by byl velkým přínosem i pro ně, protože každý z dalších ohrožených týmů by byl posílen o jednoho silného hráče.

 

C tým je na tom lépe, protože je předposlední s náskokem třech bodů na Bohnice, které ale mají ve svém kádru dva silné hráče, kteří hrají poměrně málo, ale určitě do bojů o záchranu zasáhnou. C tým s nimi hraje už 10. 2. 2016, tedy za dvě kola. Na Konstruktivu ztrácíme dva body. Toto důležité utkání nás naštětsí čeká až 24. 2. 2016. Mezi těmito třemi týmy se rozhodne o sestoupujících, protože 9. Slivenec má již devítibodový náskok na 10. Konstruktivu.

 

D tým je na 9. místě v 6. třídě B, ale od týmů za ním jej dělí pouze dva až tři body. Nyní hraje s vedoucí Lokomotivou, kde je malá pravděpodobnost, že by bodoval. S posílením D týmu se ale enpočítá, má kapacitu se udržet v tomto složení.

 

Nejhůře je na tom E tým, který má zatím v 6. třídě A jediný bod a ztrátu devíti bodů na 10. i 11. místo. S 11. SK Vršovicemi uhrál E tým remízu, čímž sice získal první bod, ale postup se mu tím vzdálil. Kdyby už měl posilu, kterou by byl posuvem hráčů zeshora po posílení B týmu David Mutl, byl by nad Vršovicemi vyhrál a sáhl by ztrátu na šest bodů na Vršovice a na sedm bodů na Slivenec. Šance by tu ještě byla, i když by nejspíš potřeboval posílit ještě o jednoho dalšího hráče.

 

F tým statečně bojuje o postupze 7. třídy, ale ten se mu vzdálil po těsné porážce 7:10 s TJ Slovan Svoboda. Klíčové bude utkání s TJ Sokol Kbely, které jsou první a s kterými jsme prohráli poměrně těsně 7:10, ale i v případě vítězství by byl postup spíše v rovině teorie. Musel by nám někdo pomoct, bohužel i kolotoč vzájemných utkání je proti nám, protože s TJ Slovan Svoboda jsme na podzim prohráli dost výrazně 3:10. Protože lze očekávat, že o 6. třídu bude do příští sezóny eminentní zájem (s ohledem na to, kolik silných týmů hraje v 7. třídě na postup), je i minimální šance na případný postup z 3. místa z pozice náhradníka.

 

G tým, který byl také jedním z adeptů na postup v 7. třídě A je čtvrtý za týmy Nové Vysočaany D, Kyje D a El Niňo N, ktzeré hrají na postup. Vysočany mají dobře našlápnuto k nábvratu do 6. třídy. G tým ztrácí nyní na týmy na 2. a 3. místě pět bodů a na podzim s nimi prohrál dost výrazně (2:10 a 0:10), takže je malá šance, že je dokáže porazit v odvetě.

 

H tým je v 7. třídě A na 5. místěhned zas naším G týmem a postup se mu vzdaluje. Navíc G i H tým si body při předehrávce rozdělily, čímž se jejich postupové šance snížily. H tým se navíc potýká s nedostatkem hráčů, takže již několikrát hrál pouze ve třech.

 

Tým žen je nyní na 10. místě, které asi udrží. Zde se nesestupuje, takže o nic nejde. Oba týmy, které jsou za ním naše ženy porazily a jako bonus vyhrály nad Loko Vršovice C, která je na 8. místě.



Přidání komentáře k článku Zamyšlení nad situací jednotlivých týmů



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024