Na úvodní stránku





Ve středu 3. 2. 2016 obnovujeme provoz v Ďáblicích

Po výpovědi z Centra zábavy v Karlíně jsme od 19. 1. 2015 byli bez herny. Zázemí nám poskytl na pět měsíců Harlekýn, v závěru června 2015 jsme v Ďáblicích začali hrát v provizorních podmínkách, v které jsme tam pokračovali šest týdnuů v září a půlce října, než tam klesla teplota pod 15 stupňů.

 

Dnes jsme se konečně dočkali topení, které topí celý den, od včerejčího večera. Topíme sice na jeden kotel, protože druhý teče, ale radiátory byly včera večer tak rozpálené, že na nich nešla udržet ruka.

 

Teplo máme, hrát můžeme. Zatím je ještě problém s topením v šatnách žen a s bojlerem, který by nám ohřál vodu. Na tyto věci nyní sháníme ze všech sil peníze. Šatnu žen musíme dříve či později otopit, hodila by se i teplá voda. Jsou to věci, bez kterých se hrát dá, ale které by nám určitě život v herně zpříjemnily. Proto se obracím na všechny členy TTC Praha, aby zvážily možnost, zda by nenašly ve svém rozpočtu rezervu na tyto věci přispět, abychom si prostředí, v kterém hrajeme vylepšili a nemuseli na tyto incvestice čekat až na prázdniny.

 

Pokud byste někdo chtěli přispět, učiňte tak prosím přímo na běžný účet TJ Stolní tenis Praha, která hernu provozuje, 2300070018/2010 a do zprávy pro příjemce napište své jméno a že jde o dar. Našemu záměru pomůže každá tisícikoruna, ale pomohou i stokoruny. Určitě zkusíme vymyslet nějaké výhody pro ty, kdo přispějí, ať už formou hry na závodních stolech bez příplatku 20,-- Kč či toho, že až budou v provozu zamykací skříňky, že budou mít větší dárci skříňku s klíčkem na dlouhodobé půjčení.



Přidání komentáře k článku Ve středu 3. 2. 2016 obnovujeme provoz v Ďáblicích



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024