Na úvodní stránku





Nástin Ligy TTC Praha

V pondělí 4. 4. proběhne Velikonoční pohár TTC Praha čtyřher a je to také den uzávěrky přihlášek do nového ročníku Ligy TTC Praha, který bude probíhat od dubna do června 2016. Dle posledního rozhlosování měla 1. liga 8 hráčů. Nyní nás je dvacet, bráno z pozice zaplacených oddílových příspěvků a s vzetím v úvahu zdravotního stavu Pavla Oberhorfera, který se z letošního ročníku ze zdravotních důvodů odhlásil.

 

Při počtu dvaceti hráčů se nabízí řešení rozdělit hráče do ligy systémem 10 + 10. Do 1. ligy tedy postoupí automaticky jako náhradníci dva nejvýše umístění hráči loňského ročníku 2. ligy. Vítěz Miloslav Fuček postoupil, druhý Saša Wichs prohrál v baráži s Václavem Buriánkem a nepostoupil. Je tedy prvním náhradníkem. Třetí v pořadí Robert Sedlecký již není členem TTC Praha, čtvrtý Pavel Oberhofer ze zdravotních důvodů nehraje, takže druhým náhradníkem je Jitka Otrusinová, která skončila na 5. místě. Šestá Eva Tkadlec již také není členkou TTC Praha. Více hráčů 2. ligu nedohrálo, protože paní Malá neodehrála ani polovinu zápasů a tím pádem nebyla klasifikována.

 

Navržené složení 1. a 2. ligy TTC Praha je tedy toto:

1. liga: Petr Váňa, René Jung, Karel Pešata, Jaroslav Smíšek, Jiří Jansa, Václav Buriánek, Vít Bárta, Miloslav Fuček, Saša Wichs a Jitka Otrusinová

2. liga: Božena Malá, Stanislav Kolpek, Vojtěch Hrneček, Ondřej Hudec, Galina Benátská, Marcel Varaďa, Dana Hrabáková, Eiko Sumida, Jan Chládek a Hana Suchá.

 

Pokud by se ještě do 4. 4. přihlásili další zájemci, bylo by možné 2. ligu rozlosovat pro 14, případně 16 hráčů. Pokud bude další nárůst nových hráčů, měla by být od podzimu založena 3. liga.

[1]


Bez nadpisu

24.03.16 09.02

Jarda Smíšek

jaroslav.smisek@email.cz

Odpovědět

ahoj, jen malá technická. V pondělí 4.4. by se měly hrát dvouhry a ne 4-hry. Mílo je to tak?

RE:Bez nadpisu

27.03.16 09.40

Míla

Odpovědět

Jo, budou dvouhry. A současně se budou předávat ceny za Ligu TTC Praha. Takže přijďte, protože Bony CST budiou datovány tímto datem a jejich platnost je 15 dní.

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024