Na úvodní stránku





Pozvánka na Vánoční Davis Cup ve stolním tenisu

Vánoční Davis Cup byl vypsán pro maximálně 9 týmů, abychom nepřekročili počet 20 osob a mohli se jej účastnit i neoškovaní. Začátek je v 18.00 hodin, kdy ale bude teprve končit prezence. Protože je řed tím v halé trénink mládeže TTC Praha, prosím o příchod nejdříve v 17.45 hodin, prtože ui trénink mládže je v režimu do 20 osob (abychom nemuseli počítat osoby v hale a pouštět hráče postupně, jak budou odcházet žáci).

 

Startovné je 120,-- Kč za hráče (120,-- Kč za dvoučlenné družstvo). Hrací systém bude zvolen podle počtu účastníků. K dnečnímu dni je přihlášeno šest družstev, což je systém každý s každým. Při počtu 8 družstev by se hrálo na dvě skupiny s postupem dvou do hlavní soutěže a dvuo do útěchy. Při počtu 9 týmů (což je maximum), by ybly tři trojčlenné skupiny s postupem prvních dvou do finálové šestičlenné skupiny se započtením utkání ze skupiny.

 

Kolik vás čeká utkání?

6 družstev: 5 utkání

7 družstev: 6 utkání

8 družstev: 3 utkání ve skupině + 2 útkání v pavouku s dohráváním o konečné pořadá

9 družstev: 2 utkání ve skupině + 4 utkání ve finálové skupině (nebo 2 utkání ve skupině útěchy)

 

Čeká vás tedy 5 až 6 utkání, což je 10 až 12 dvouher + 5 až 6 čtyřher (při 9 družstev dva nejslabší tým 4 utkání (8 dvouher a 4 čtyřhry).

 

Předpokládaný konec do 22 hodin.

 

Při větším zájmu než 9 družstev rozhoduje pořadí přihlášení, proto se přihlašte co nejdříve. V tuto chvíli už zbývají pouze tři místa!!! Hlásit se můžete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukturnaj.php?id=897, kde také vidíte, kolik je přihlášených týmů a tím pádem ještě volných míst.

[1]


Trnaj plně obsazen

16.12.21 13.35

Míla

Odpovědět

Právě byl zastaven příjem dalších přihlášek. Kapacita turnaje je vyčerpána, turnaj je plně obsazen!!!

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024