Na úvodní stránku





Pozvánka na Velkou cenu Ďáblic mládeže

Fuček Miloslav

2021-09-04

Pozvánky

Přečteno: 441

Komentářů: 0


Zveme vás na úvodní turnaj 8. ročníku velké ceny CST Ďáblice, kterým je v sobotu 18. 9. 2021 Velká cena Ďáblic.


Velká cena Ďáblic, kterou zahajujeme 8. ročník Velké ceny CST Ďáblice, se koná 18. 9. 2021. Vracíme se k původním časům věkových kategorií, které byla v posledních dvou turnajích upraveny kvůli pandemickým opatřením.

 

Ráno se hraje kategorie U11 (nejmladší žactvo) a ve společném turnaji kategorie U19 (junioři), U17 (dorost) a U15 (starší žactvo). Z těchto kategorií bude vítěz U19 celkový vítěz, U17 nejlépe umístěný hráč kategorie U17 a vítěz U15 nejlépe umístěný hráč kategorie U15.

 

Odpoledne od 15 hodin se hraje kategorie U13 (mladší žactvo).

 

Propozice s podrobnostmi a možností přihlášení najdete na http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php.

 

Na turnaji je potřeba, aby měli hráči, trenéři, doprovod i diváci vyplněné čestné prohlášení, které si můžete stahnout zde. V případě, že potřebujete poskytnout samotest, můžeme jej v omezené míře za 70,-- Kč poskytnout. Tento požadavek je ale potřeba nahlásit předem, abychom jich měli u prezence dostatek.

 

Při přihlášení je každý přihlašující povinen si zkontrolovat, že se jméno přihlášeného hráče objevilo na seznamu. Nejčastější chyby jsou, že není vyplněna kategorie (řádek 2) a někdy není vyplněno jméno hráče (řádek 1). Při nevyplnění kategorie se přihláška neuloží. Přihlášku je nutné vložit do daného turnaje = kategorie, nejde tedy pokud přihlašujete hráče různých věkových kategorií je vložit najdenou, ale musíte se přepínat mezi jednotlivými kategoriemi.

 

Hráč přihlášený do kategorie U15 je automaticky zařazen do kategorie U19, proto jej tam znova již nepřihlašujte, pokud chce tuto kategorii hrát. Tyto kategorie jsou spojené, hráči kategorií U15, U17 a U19 budou vyhlášeni dle celkového pořadí kategorie U19.

 

Prezence dopoledních kategorií končí v 8:30 hodin, potom se začíná losovat. Halu ráno otvíráme v 8:00 hodin. Při dřívějším příjezdu neklepejte, potřebujeme vše připravit a bude-li vše připravené dříve, otevřeme dříve. Odpolední kategorie má prezenci do 14.30 hodin. Pokud by byly dopolední kategorie ve skluzu a nebyly dohrány, dojde i k posunutí prezence.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024