Na úvodní stránku





Oddíl mládeže TTC Praha provádí nábor nových členů

Fuček Miloslav

2024-01-23

Žáci

Přečteno: 650

Komentářů: 0


S novým pololetím provádíme nábor nových členů, kteří mají zájem hrát výkonnostně stolní tenis.


Oddíl mládeže TTC Praha provádí nábor nových členů. Trénujeme v pondělí od 16 do 17.50 hodin (přípravka od 14 do 15 hodin), ve středu od 15.30 do 17.30 hodin a ve čtvrtek také od 15.30 do 16.30 hodin. Optimální je chodit trénovat dvakrát týdně, ale pro začátek stačí i jednou týdně.

 

Trénujeme v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 - Ďáblice na šesti stolech (na sedmém je tréninkový robot). Tréninky vede trenér licence B. Na některých trénincích je k dospozici i sparing, který trénuje buď s pokročilejšími hráči nebo hází zásobník začátečníkům.

 

Informace můžete získat u trenéra mládeže na telefonu 603 151 965.

 

Oddíl má nyní málo členů, ale i přesto v této sezóně zaznamenává úspěchy. Družstvo žactvva U15 vyhrálo přebor družstev U15 v 2. třídě (okresní přebor), družstvo žactva U13 hraje 1. třídu (krajský přebor), kde je po podzimním kole na 2. místě. V sérii turnajů Grand Prix PSST máme v kategorii U13 po třech turnajách na 2. místě Jáchyma Baštu, který je v této kategorii na pražském žebříčku třetí a na žebříčku ČR 23.

 

Někteří z členů oddílu mládeže, hrají i soutěže dospělých - Jáchym Bašta v týmech TTC Praha G (7. třída) má úspěšnost 100%, v TTC Praha E (6. třída) má úspěšnost 85,71%) a v TTC Praha C (5. třída) má úspěšnost 60% a Bára Ševčíková v týmu TTC Praha H (7. třída) má úspěšnost 59%.

 

Účastníme se pražských turnajů Grand Prix, včetně regionálních turnajů Prague Region Prix, výkonnostně lepší hráči jezdí i na BTM (bodovací turnaje mládeže celorepublikové). Na většině těchto turnajů je doporvod trenéra. Sami pořádáme sérii turnajů okresní úrovně Velká cena CST Ďáblice, která má už 10. ročník.

 

Začátečníkům jsme schopni natestovat vhodnou pálku a potom i na objednávku sestavit. Hráči se u nás naučí nejenom správnou techniku jednotlivých úderů, ale i správný pohyb při hře.

 

V posledních dvou týdnech letních prázdnin tradičně pořádáme dva turnusy příměstských táborů zaměřených na stolní tenis - tréninkových soustředění.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
27.07.2024