Na úvodní stránku





Konference TTC Praha bilancovala

Fuček Miloslav

2024-02-27

Zprávy z prezídia

Přečteno: 451

Komentářů: 0


Včerejší konference bilancovala, schvalovala a snažila se vyřešit zastupitelnost.


Včera se konference TTC Praha sešla za učasti 92,86% delegátů. Po zvolení pracovních komisí konference bilancovala a vzala na vědomí zprávu o činnosti za rok 2023 a zprávu o hospodaření v roce 2023.

 

Konference dále schválila plán činnosti na rok 2024 a rozpočet na rok 2024. V plánu činnosti nechyní 2. ročník Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice, který se bude konat 4. 5. 2024. Následovalo schválení výroční zprávy za rok 2023 a účetní závěrky za rok 2023.

 

Velkou část programu zabralo řešení zastupitelnosti prezidenta klubu. Zde se bohužel narazilo na problém, že o funkci viceprezidenta, který by byl druhým statutárním zástupcem a také mohl samostatně za klub jednat, není zájem. Z tohoto důvodu se ani nehlasovalo o připravené změně stanov, která tuto funkci zavádí. Protože mandát současného prezídia je ještě rok, byl tento problém konferencí zatím o rok odložen.

 

Konference zvolila delegáty na konferenci Pražské tělovýchovné unie a Pražského svazu stolního tenisu. Dále řešila v diskusi různé další drubné body, jako členské a oddílové příspěvky, kvalitu bezpečnostních kamer v herně apod.

 

Po skončení konference byly předány ceny hráčům rekreačního oddílu za dva poslední půlročníky Ligy TTC Praha, které vyhrály František Kudláček a René Jung.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
27.07.2024