Na úvodní stránku





V sobotu se účastníme akce Sporťáček

Fuček Miloslav

2012-09-06

Informace

Přečteno: 1483

Komentářů: 0


V sobotu 8. 9. 2012 se účastníme propagační akce Sporťáček, na které s ebude prezentovat celkem 80 různých sportů.


Sporťáček začíná v sobotu 8. 9. 2012 v 10.00 hodin a koná se ve sportovním areálu Hamr Braník. Vstupné pro dospělé je 100,-- Kč, děti do 15 let mají vstup zdarma.

Ať už dítě sportuje nebo se teprve chystá, určitě řeší dilema, jaký sport je ten pravý. Sporťáček vytvořil prostor, na kterém najdou rodiče spolu s dětmi nejen odpověď, ale zároveň si rozšíří obzory jaké jsou možnosti v Praze a okolí. Nebudou zde žádné nudné stánky s letáky, Sporťáček představí na jednom místě sporty tak, abyste si na ně mohli "sáhnout" a poznat trenéry, kterým dítě svěříte. Zároveň vám umožní získat cenné informace o všem, co ke sportování patří. Sporťáček nezapomněl pozvat ani fyzioterapeuty, sportovní lékaře a psychology. V průběhu celého dne jsou připraveny nejrůznější exhibiční vystoupení, rozhovory se sportovci, autogramiáda a další.

Sporťáček se  zaměřuje se čistě na sport, snaží se představit veškeré dostupné sportovní disciplíny, přináší informace sportovních svazů a oddílů doplňuje o důležité informace odborníků ze sportovní branže, přináší sporty pro děti s hendikepem s nabízíatraktivní formou prezentaci na zajímavém místě s bohatým doprovodným programem.

Akce trvá celý den a končí v 18.00 hodin.

Náš klub zde bude zastoupen a budeme předvádět ukázky z tréninku našeho oddílu mládeže. Prezentován zde bude i náš rekreační oddíl, pravidelné turnaje pro veřejnost a také náš registrovaný oddíl.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024