Na úvodní stránku





Liga TTC Praha v Karlíně naposled

Fuček Miloslav

2015-01-07

Liga TTC Praha

Přečteno: 1136

Komentářů: 0


Poslední hrací den Ligy TTC Praha je na programu toto pondělí, tedy 12. ledna. Dohrávat se bude devět posledních zápasů z 1. a 2. ligy.


Díky průběžným dohrávkovým hracím dnům zbývá na poslední dohrávkový hrací den pouze devět zápasů. Takže přijít a zahrt si mohou i ti, kdo jiíž mají Ligu TTC Praha dohránu. Zápasy Ligy TTC budou mít samozřejmě přednost, ale volné stoly budou.

 

Čas

Stůl

Domácí

Host

Liga

Kolo

18.00

1

Otrusinová

Mikšátko

2

2

 

2

Padrtka

Malá

2

9

 

3

Demek

Tomášková

3

8

 

4

Kolpek

Šedivý

2

6

18.30

1

Šedivý

Otrrusinová

2

9

 

2

Kolpek

Padrtka

2

8

 

3

Demek

Sedlecký

3

4

19.00

2

Padrtka

Remšík

2

7

 

4

Oberhofer

Kolpek

2

9

 

Vzhledem k tomu, že po tomto hracím dni se Liga TTC Praha uzavře, případné omlouvy jsou zž pouze ze slušnosti, ale na nic ostatního vliv nemají. Výjimkou mlže být, kdyby nedorazili oba hráči a jede byl omluvený a druhý ne. V tom případě se zápas kontumuje ve prospěch omluveného hráče. Rovněž může případně záležet na důvodu omluvy, např. divadlo versus nemoc vítězí nemoc. Na zápasy se nelze omlouvat přes systém, pouze telefonicky či SMS nebo emailem se zasláním kopie omluvy pořadateli. Omluva musí mít uveden důvod.

 

Během dneška bychom měli vědět podrobnosti o ďáblické sokolovně a tím i o osudu rekreačníhoi oddílu. Ale i v případě, že by Ďáblice nevyšly, zvažujeme variantu, která by umožnila rekreačnímu oddílu přežití, i když pouze na čtyřech stolech. Tuto variantu bychom případně řešili v pondělí 12. 1. 2015 na závěr hracího dne nebo i v jeho průběhu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024