Na úvodní stránku





Útočiště TTC Praha na Harlekýnu

Fuček Miloslav

2015-01-21

Informace

Přečteno: 1772

Komentářů: 0


Od 21. 1. se přesouvají naše oddíly ze zrušené herny v Karlíně do Billiard Clubu Harlekýn do Vršovice.


Novým působištěm našeho oddílu se stává Billiard Club Harleqiun – http://www.harlequinpraha.cz. Kde jej najdete? Nachází se v ulici Oblouková v Praze 10 – Vršovicích, kousek od fotbalového stadionu Bohemians. Dopravní spojení je tramvají č. 7 nebo 24 do zastávky Bohemians. Zde se vydáte směrem od foptbalového stadionu ulicí Obloukovou, která je hned na křižovatce u zastávky tramvaje. Mezi domy 6 a 8 je dvorní trakt (naproti léčebně), do kterého vejdete a v něm po pár krocích narazíte po pravé straně na vchod.

Časy našich oddílů?

Oddíl mládeže – od února pondělí, středa a čtvrtek od 15.30 do 17.00 hodin. Ve zbytek ledna pouze středy.

Rekreační oddíl – pondělí počínaje 16. 2. 2015 od 17.00 do 20.00 hodin, v době konání pohárů TTC Praha či Mistrovství TTC Praha bude čas delší, aby se turnaj dohrál. Jde o to, že po 19. hodině je zde drajé pásmo za 120,-- Kč/hod, proto se snažte chodit v dřívějších hodinách. Do 19 hoidn zde hodina stojí 80,-- Kč.

Registrovaný oddíl – dle rozpisu domácích utkání. Stůl bude k dispozici od 18.00 hodin a oddílem je hrazen do 21 hodin (pouze v případě, že by utkání trvalo opravdu déle, tak až do jeho skončení). Výjimkou je utkání D týmu 5. 2. 2015, které je hráno od 19.15, na které je stůl rezervován od 19.00, protože dřív nejsou stoly k dispozici.

V uvedené časy jsou stoly hrazeny klubem na fakturu, je třeba nahlásit na baru, že jdete hrát za TTC Praha a rovněž je důležité stoly nechat hned po dohrání zhasnout (účtují časy po minutách) a až potom se jít sprchovat a převlékat.

U většiny mistráků budu, když nebudu, budou na baru desky se zápisem a míčky. Obdobně u rekreačního oddílu, kdy budu asi třikrát hrát v pondělí venku, je třeba vyzvednout nadepsané zápisy v deskách od barmana a tam mu je vyplněné vrátit.

 

Tréninky registrovaných hráčů se přesouvají z pátku na středu, která se uvolnila odchodem týmů B a C do PinecArény. Zde navazují plynule na trénink mládeže, takže jsou už od 17 hodin a končí nejpozději ve 20 hodin. Na tréninky je nutno se předem hlásit a podle přihlášek budpou rezervovány stoly. V Karlíně jsme za páteční trénink paušálně platili 600,-- Kč. Zde se do této částky těžko vejmeme, ale horní hranice částky, kterou je klub schopen zaplatit za trénink je 800,-- Kč. O 100,-- Kč se nám prodražují i zápasy – v Karlíně 540,-- Kč jako paušální částka, taky při hře od 18 do 21 hodin to vychází na 640,-- Kč.

Kdo bude chtít hrát před časem, který platí klub nebo po tomto čase, může hrát za své. Tato možnost je. Kod se chce rozehrát třeba od 17.30, bude-li volno, nechá si stůl zapnout na sebe a v 18.00 hodin mu jej přepnou na klub a od zaplatí hotově za půl hodiny (40,-- Kč). Kdo bude chtít hrát ještě po utkání, tak si v 21 hodin nechá stůl přepnout na sebe, může hrát ještě půl hodiny a hotově doplatí za půlhodinu 60,-- Kč.

Harlequin je restaurací a proto je prosba, abyste se pití kupovali tam. Pokud budete chtít pít vlastní nápoje, prosíme vás, abyste se šli napít ven před klub. Slíbili rozšířit pro nás sortiment pití o PET lahve, dospělí si klidně mohou vzít ke stolu pití ve sklenici, hráči mládeže to ale budou mít zakázáne z důvodu nebezpečí úrazu při případném rozbití skelnice a poranění se o střepy.

Jednání s Ďáblicemi stále probíhají, nyní je pro nás lepší „netlačit na pilu“, protože potřebujeme získat takovou cenu, která bude pro nás únosná. Začínat rozjíždět hernu pro veřejnost od března (a to je ještě otázka ještě jestli to bude od začátku, ale první týden jsou stejně jarní prázdniny) , bude hodně těžké, proto budeme jednat o náběhovém nižším nájmu. V dubnu už návštěvnost klesá, nehrají se soutěže, takže tržby od našeho oddílu za registrované týmy klesnou o cca 40%. Od dubna už pokračují pouze rekreační oddíl a oddíl mládeže.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024