Na úvodní stránku





V pondělí bude mít rekreační oddíl odložený Podzimní pohár

Protože medaile na Podzimní pohár TTC Praha, který měl být v listopadu 2015, ale pro zimu v CST Ďáblice se nekonal, se uskuteční v pondělí 15. 2. 2016. Prezence proběhne do 18.00 hodin, startovné je 30,-- Kč. Turnaj je pouze pro členy rekreačního oddílu.

 

Dále se dohodneme, co na dalších hracích dnech. Zda uděláme 22. 2. Podzimní pohár čtyřher. Se zahájením Ligy TTC Praha by bylo dobré počkat do března, abychom do ní zahrnuli nově přivházející členy. Je na zváženou, hzda udělat i odložený Vánoční pohár TTC Praha, nebo zda jej pro tentokrát vypustit. Na něj medaile zatím objednané nejsou.

 

Do některfých pondělků nám zasáhne registrovaná soutěž, která nám obsadí stoly č. 1 a 2. Ztím není ještě ujasněno přesně, které pondělky to budou. N aně by bylo dobré nedávat poháry TTC Praha.

 

V březnu nás potom čeká Mistrovství TTC Praha a v Velikonoční pohár TTC Praha, který zasáhne až do dubna. Liga TTC Praha se odehraje jednokolově., nejspíš až po Velikonočním poháru TTC Praha. Bude-li hodně nových členů, nevylučuji přelosování, zejména 2. ligy.



Přidání komentáře k článku V pondělí bude mít rekreační oddíl odložený Podzimní pohár



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024